top of page

lör 20 aug. | Östermalm

SPARKLING YOGA EVENT

Nu arrangeras yogafestivalen Conscious Minds för första gången i Sverige. Så förbered dig på en oförglömlig yogaupplevelse utöver det vanliga! Huvudakt för dagen är YogaGirl, känd som världens största yogainfluencer. Konferencier är Agneta Sjödin, på artistscenen möter du Loreen m.fl.

Inga kommande evenemang för tillfället

Tid och plats

20 aug. 09:00 – 20:00

Östermalm, 114 41 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till höstens första glittrande evenemang!

 

Som en mjukstart på hösten eller kickoff om du så vill, har jag fått möjligheten att erbjuda mina vänner i Sparkling Souls biljetter till halva priset till årets häftigaste yogaupplevelse och chansen att yoga med Sveriges i särklass mest erkända yogaprofiler. Tänk dig ett "Summerburst" fast yoga, men ersätt elektronisk musik med livemusik framförd av artister som Loreen, Anton Ewald, Wiktoria och Maja Kristina. Konferencier är folkkära Agneta Sjödin och huvudnummer är Rachel Brathen aka YogaGirl, författare till boken med samma namn och världens största yogainfluencer med 2 miljoner följare!  Get the deal! HÄR (OBS! Priset är redan avdraget i shoppen) 

 

Tävla och vinn! Jag kommer även i dagarna att tävla ut biljetter (sektion C, värde 1550kr, odrinarie pris) på min Instagram @malin_nylen och det kommer finnas 3 vinstchanser att få kunna vinna biljetter för två. 

 

Kicka igång träningshösten med Kvix 

Du som medlem i Sparkling Souls får också möjligheten att testa Kvix som är Sveriges branschledande livestreamingtjänst av wellness. På Kvix, med över 100 livesända klasser i veckan, kan du få ett försmak av de festivalinspirerade yogaklasserna ledda av instruktörer som du även kommer få möta på festivalen. Klicka HÄR för att kicka igång träningshösten digitalt med Kvix och träna allt från ledarledda styrkepass, yoga, dans och ta del av föreläsningar och interagera med din coach i realtid. Välkommen!

 

Läs mer om festivalen och programmet på www.consciousminds.se 

 

"Let´s glitter up!" Gör dig redo för en glittrande höst med många härliga evenemang på agendan! :-)

 

Malin Nylén, Founder av Sparkling Souls United

+46(0)702 880980

Följ mig på Instagram

http://instagram.com/malin_nylen

#sparklingsoulsunited

http://sparklingsouls.se

Sparkling Souls_CM.png
Who Are We
bottom of page